Social Media Posts

Relevant, professioneel en creatief.

Social Media zet je in als marketinginstrument, als communicatiekanaal, nieuwsbron maar zelfs als verkoopkanaal. Hier bepaal je best een sterke strategie voor! Zodat je de juiste kanalen gebruikt en de juiste content plaatst. Creatief zijn en bijblijven met social media trends is zeer tijdrovend voor elke ondernemer, eenmanszaak of KMO. Ontvang kant-en-klare posts en doe je bedrijf schitteren online.

Waarom social media uitbesteden?

Het grootste voordeel is de tijdswinst en kostenbesparing. Je bespaart de kost van een vaste Marketeer in dienst te nemen en bespaart jezelf de tijd social media te beheren. Vergeet dure marketingbureaus en kies Sannelle als freelancer op momenten wanneer nodig. Een zeer persoonlijke maar vooral professionele aanpak volgens hetgeen je bedrijf nodig heeft.

Laten we bespreken wat dit voor voor kan betekenen. 

Hoe social media inzetten als bedrijf

Hoe? Het is vooral belangrijk om social media juist in te zetten als bedrijf. Zit jij wel op de kanalen waar je doelgroep zich bevindt? Plaats jij relevante informatie waar je klant op zit te wachten? Kom je wel eens creatief uit de uit waardoor je vele likes verkrijgt?

Elk bedrijf is anders. Ook hier vertrekt je best vanuit een strategie en goede planning.

Vraag de succesfactoren op voor jouw zaak/project. 

Wat plaats ik op welke social media kanalen?

Het is vooral de bedoeling relevante content te plaatsen. Wat betekent dit? Interessante boodschappen die van nut zijn voor de volgers. Op welk kanaal je dit doet hangt af van de doelgroep. Waar bevindt de klant zich?

  • LinkedIn is een zakelijk medium, zeer belangrijk voor alle B2B bedrijven.
  • Facebook is interessante voor consumptiegoederen, vrijetijdsartikelen te promoten of via een Facebook-groep een community te bouwen.
  • Instagram stijgt continu in populariteit en gebruiksvriendelijkheid voor bedrijven. Wist je dat het een ingebouwde webshop-functie heeft?
  • Gebruik Whats’App voor de extra klantenservice. Instant bereikbaar zijn wordt belangrijker voor elk type klant. Ook hier kan je een bedrijfsaccount voor gebruiken.

Raadpleeg Sannelle om de beste oplossing.

SEO op social media

Hetgeen je post kan de positieve invloed hebben op het zoekmachine optimalisatie proces. Dit betekent dat je door de juiste toepassing hoger komt te staan in Google.

Daar bestaat een check-list voor.
Vraag het hier op.